Skytteholmsvägen 5A

Skytteholmsvägen 5A

Skytteholm/Solna C / Solna kommun
4 400 000 kr
  • 3 Rum
  • 93 kvm
Anmäl intresse

#ACCEPTERAT PRIS 4 400 000 KR!##

- Möjlig fyra!
- Bygglov klart för terrass 2020!
- Attraktiv adress i Solnas mittpunkt
- Goda förvaringsmöjligheter
- Välplanerad planlösning
- Generöst ljusinsläpp
- Nära till alla tänkbara kommunikationer

Det dyker sällan upp en möjlighet att förvärva en våning i Solnas mittpunkt av den här bostadens kaliber. Fönster i hela tre väderstreck gör att lägenheten fullkomligt badar i ett ljusflöde. Lägenheten erbjuder dig en underbar kontrast mellan äldre charm och moderna materialval. I skrivande stund bygglov för en majestätisk terrass som förlänger bostaden under sommartider kommer den här lägenheten att bli bekantskapens stora snackis. Redan när du kliver in över tröskeln fylls din tillvaro av en fridfull känsla. Golvvärme i badrum som bjuder på varma fötter året runt. Här är tillvaron lite enklare, kanske är det den genomtänkta planlösningen, eller är det kanske det perfekta läget i Solna som gör det. Oavsett vilka krav du har så kommer känslan vara, denna skall jag ha!

Hiss finns i huset. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

Brf Ekstaven är en äkta förening som bildades 2002 och förvärvade fastigheten 2003. Föreningen består idag utav 59 lägenheter varav 3 stycken hyresrätter samt två lokaler. Föreningen har en gemensam tvättstuga i källarplan samt en uppskattad gård med grillmöjligheter. På baksidan av huset disponerar föreningen över 18 st p-platser som man kan hyra för 400kr/månaden, separat kö.

På Skytteholmsvägen 5A bor du med närhet till allt man kan önska. På endast ett par minuter når du Solna Centrum med tunnelbanans blå linje som tar dig till T-centralen på endast 9 minuter och till Kista på 8 minuter. Vid busstorget intill Solna Centrum ansluter flertalet busslinjer, idag trafikerar även tvärbanan sträckan Solna Centrum - Sickla.

Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Gymmet Member 24 ligger ett par minuters promenad från bostaden. Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På ca 15 minuters promenadavstånd når ni Arenastaden där nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkomna på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

93 kvm

Avgift:

4 851 kr

Pris:

(47 312 kr/kvm) 4 400 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Skytteholmsvägen 5A Skytteholm/Solna C

HitCounter