Ankdammsgatan 30

Solna Skytteholm / Solna kommun
3 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm

Välkommen till denna optimala planerade lägenhet om 3 rum och kök med balkong i soligt läge, i ett högt och insynsskyddat läge mot grönska. Vardagsrummet är väl tilltaget och här får man plats med stor soffa och middagsbord för stora sällskap. Köket vetter mot vardagsrummet och tillsammans blir de den självklara punkten för den sociala familjen. Från köket når ni den magiska balkongen. Vidare finns ett helkaklat badrum.

Hissen tar Er bekvämt ner till föreningens gemensamma tvättstuga som ligger i källaren. Förrådet ligger på vinden två våningar upp. Föreningen disponerar även över cykelförråd.

På Ankdammsgatan 30 bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta. Här har ni grönskan i Skytteholmsparken utanför dörren och Mall of Scandinavia med sitt rika utbud av shopping och service på promenadavstånd. Ett stenkast bort ligger Solna C med både tunnelbana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeltåget eller Tvärbanan nås även dessa genom en kort promenad. 2022 påbörjas byggnationerna av Mälarbanan i Solna och Sundbyberg och kommer generera fler avgångar, läs mer på trafikverket för mer info. På promenadavstånd når ni Mälarens fina badklippor.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för fler frågor eller privatvisning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 781 kr

Slutbud:

3 500 000 kr (46 053 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter