Smedsbacksgatan 18

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
2 750 000 kr
  • 1 Rum
  • 32 kvm

Ljus 1:a i charmigt gavelläge- Möjlig 2:a

Visning 17/11 kl 14:00-14:45! Välkommen till denna mysiga funkisetta, möjliga 2:a i ljust och fint gavelläge. Bostaden är belägen en halv trappa ner från husets entré mot baksidan i souterräng i insynsskyddat och lummigt läge. Påtaglig rymd och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Planlösningen är väl genomtänkt och yteffektiv och möjlig att göra om till en 2:a (se den alternativa planlösningen). I bostaden finns en vacker fiskbensparkett och rummet kan med enkelhet möbleras med både matplats, soffgrupp och säng. Komplett och stilrent kök som är inrett med en rostfri kyl och frys, fläkt, gasspis och ugn. Gott om förvaring finns bakom vita skåp och det finns bra med arbetsytor. Fint renoverat badrum med dusch och rymlig hall med gott om förvaring i en lyxig walk-in closet.

Nuvarande ägare disponerar två källarförråd, varje förråd är ca 1,5 x 2 meter. Stabil och välskött förening med lån på ca 4 000 kr/kvm.

Fastigheten ligger på höjden på en lugn återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Gärdets T-bana och ICA-butik nås inom ca 2 minuters promenad. Ett flertal restauranger och caféer samt frisörer, Apotek och kemtvätt finns i närheten. Buss 1 samt buss 54 inom ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.

På gångavstånd genom Tessinparken finner ni Karlaplan med torghandel och det välsorterade shoppingcentret Fältöversten. Där finner ni bl.a Systembolag, klädbutiker, restauranger och mataffärer. Närheten till naturen är ett av Gärdets största kännetecken, Lill-Jansskogen, Ladugårdsgärdet och Djurgården är alla bra alternativ för picknick och utomhusaktiviteter.

Varmt välkommen på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

32 kvm

Avgift:

2 013 kr

Slutbud:

2 750 000 kr (85 938 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter