Olofsgatan 11

Ormesta / Örebro kommun
1 495 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm

Nyproducerad lägenhet i trivsamt läge med närhet till Örebro Universitet.

Välkomna till Olofsgatan 11 i Brf Selmas park och denna lägenhet på välplanerade kvadratmeter med ljusa fina materialval.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med ett högskåp i mitten som ger avskiljdhet till köket. Den stora öppna ytan rymmer både soffgrupp och matbord samt har två stora fönster och dörr till balkongen på ca 8 kvadratmeter.
Köket är fullt utrustat med kyl, frys, spis och diskmaskin. Separat och rymligt sovrum med en hel garderobsvägg med skjutdörrar samt en rymlig klädkammare som även kan användas som ett mindre kontor om så önskas. Badrummet är helkaklat med mörkt klinkergolv och vita väggar och har även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänkyta ovanför. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Bostaden ligger ett par hundra meter från Örebro Universitet och Markaskogen med naturreservat och elljusspår. Från området går stadsbuss och fina cykelvägar till Örebro city som ligger ca fyra kilometer bort och erbjuder stort utbud av resauranger och shopping. Granne med Ormesta ligger Almby som har ett eget centrum med flera restauranger, Willys matbutik och apotek. Det finns 44 parkeringsplatser och 30 garageplatser med separat kö.

Varmt välkommen till denna fina bostad i ett mycket trivsamt område!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

2 980 kr

Slutbud:

1 495 000 kr (31 809 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter