Lövängsgatan 12, 4tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
4 170 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm

Högt läge med balkong i väst

Missa inte denna ljusa 2:a med solig balkong i rakt västläge. Bostaden är belägen högt upp på våning 4 och med fönster i två väderstreck bidrar det till ett fint ljusflöde i hela lägenheten.

Bostaden är optimalt planerad med utmärkta förvaringsmöjligheter, fina materialval, ljus ekparkett och väggar målade i vitt.

Hallen erbjuder förvaring i form av både garderobsvägg, städskåp samt en rymlig klädkammare. Ljust vardagsrum som rymmer soffgrupp och bokhyllor eller arbetshörna. Härifrån nås även den fantastiska balkongen mot Storängstorget där eftermiddagarna och sena sommarkvällar kan spenderas i solen.

Vedumköket är fullt utrustat och stilrent med tidlösa materialval. Bänkskiva i grå laminat och vita luckor. Vitvaror i form av kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, ugn, integrerad diskmaskin, fläkt samt en induktionshäll. Sovrummet ligger avskiljt med fönster mot föreningens innergård och rymmer en dubbelsäng och fler garderober för de som önskar.

Ljust badrum fullt utrustat med handfat med vit kommod, spegelskåp, vitt kakel och ljusgrått klinkergolv. Här finns även en dusch med vikbar glasdörr, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, torkställning och vita väggskåp.

Lägenheten vetter ut mot Storängstorget i Norra Djurgårdsstaden där flertalet butiker och restauranger öppnat. På torget finns Puls och Träning, Sushi, Handelsbanken, Princess bageri, blomsterhandel m.m.

Norra Djurgårdsstaden är en snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor. Här bor ni i oslagbar kombination av natur- och stadsliv med Lill-Jansskogen och Husarviken som granne och promenadavstånd till Östermalm.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Buss 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Buss 75 trafikerar området med start från Ropsten och slutstation Cityterminalen.

Välkomna på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

3 474 kr

Slutbud:

4 170 000 kr (75 818 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter