Vattugatan 8

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 030 000 kr
  • 2 Rum
  • 62 kvm

Modern tvårummare med fantastisk uteplats i insynsskyddat och ostört läge!

På en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser ligger denna moderna och stilrena tvårummare med stor uteplats! Huset är från 2008 och erbjuder många bekvämligheter som till exempel garage och gemensam tvättstuga. Vardagsrummet är stort med gott om yta för familj och vänner att umgås. Här finns utgång till den fantastiska uteplatsen i insynsskyddat och lugnt läge. Uteplatsen ger utrymme för såväl loungehörna som matplats och en grind ut till föreningens gräsmatta förlänger känslan av uteplatsen storlek ytterligare. Köket har komplett maskinell utrustning med bland annat helintegrerad kyl/frys. Stort helkaklat badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk. Sovrummet är trivsamt och ljust med goda förvaringsmöjligheter i stora garderober.

Garage och hiss finns i huset!

Läget är mycket trivsamt och lugnt i Centrala Sundbyberg endast 1-2 minuter från tunnelbanan och Ica butik. Längs Tulegatan och Fredsgatan har man flera restauranger, butiker och service. Sundbybergs tunnelbanestation, pendeltåg, Tvärbana och smultronställen nås på ca 8 minuters promenad. Trots expansionen finns det gott om natur. I centrala Sundbyberg hittar man flera parker bl.a. Tornparken, Marabouparken och naturreservatet Igelbäcken i Ursvik. Här finns härliga promenadstråk ligger runt de populära sjöarna Lötsjö och Råstasjön. Närheten finns också till Bällstaviken, som med promenadslingor sträcker sig hela vägen in till Stockholm. Inte långt ifrån Sundbybergs kärna finns Ursviks motionsspår för den som vill komma motionen och naturen nära.

Föreningens namn är Brf Pralinen, vilket avspeglas på de härligt färggranna balkongerna i olika färger. I föreningen finns bland annat grönskande innergård med mindre lekplats och samt gemensam tvättstuga i källaren.

Varmt välkomna på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

62 kvm

Avgift:

3 481 kr

Slutbud:

3 030 000 kr (48 871 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter