Fregattvägen 46B

Fregattvägen 46B

Gröndal / Stockholm kommun
 
  • 3 Rum
  • 74 kvm
Anmäl intresse

Unik planlösning i tre etage - 2 st badrum - Exklusiv - Uteplats - P-plats 400kr/mån!

Fantastisk etagelägenhet med exklusiva materialval i Gröndal med en spännande planlösning i tre våningar vilken måste upplevas på plats! Välkomna till denna fina trerummare i mycket gott skick som är helt unik i sitt slag med stora fönsterpartier och öppna ytor. Här bor man med egen ingång på lugnt läge med grönska runt husknuten. Bostaden erbjuder på entréplan ett kök i toppskick vilket totalrenoverades 2016 med vackert askgolv, vita väggar, vita stilrena luckor och en fullutrustad maskinpark med induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, infälld mikrovågsugn och en läcker mintgrön kyl/frys från populära SMEG. Köket övergår tack vare den öppna planlösningen i ett rymligt vardagsrum i ljusa ytskikt med stora fönsterpartier med ett mycket generöst ljusinsläpp. Här har man längst in i vardagsrummet en gedigen takhöjd på närmare 4,5 meter. Vidare finns två stycken våtutrymmen, en WC/dusch på entréplan med golvvärme samt badrum med badkar och anslutning för tvättmaskin på mellanplanet. Båda helkaklade i stilrena kulörer. De båda sovrummen är placerade på mellanplanet respektive övre plan och även dessa har stora fönsterpartier. Förvaringen är god tack vare klädkammare i hall, stor platsbyggd garderob på övre plan och källarförråd.

Här bor ni på lugn återvändsgata i en trevlig och stabil förening med god ekonomi och med flertalet gemensamma utrymmen som nås från källargången så som tvättstuga, bastu med relaxavdelning, hobbyrum där man kan snickra, cykelförråd, barnvagnsförråd och samlingslokal. I avgiften ingår basutbud för TV från ComHem och det finns fiber för Internet. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser för endast 400 kr/mån och det finns även boendeparkering på gatan. På baksidan av fastigheten invid grönskan finns även grillplats som kan användas av föreningens medlemmar. Längst upp på gatan finns trevliga klippor med utsikt över Mörtviken där man med fördel kan blicka ut över båtarna nedanför medan man avnjuter en picknick i gott sällskap eller solbadar dagtid.

Uppe på denna mysiga höjd i Gröndal med omkringliggande klippor och dess grönskande omgivning ges känsla av att bo i en egen liten oas med centralt läge strax utanför tullarna. Här har man en extrem närhet till mysiga Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Winterviken, Vintervikens trädgårdscafé, Lundbergs konditori och Café Cul-de-sac. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 på gångavstånd från lägenheten med hållplats Bryggvägen samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. Nedanför Fregattvägen på bekvämt avstånd finns även gymmet "Puls & träning". På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, matbutiker och träningsanläggningen SATS. Väl där finns även ytterligare busslinjer och tunnelbanans röda linje. Från bostaden har man även närhet till flertalet förskolor och skola.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

74 kvm

Avgift:

3 945 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fregattvägen 46B Gröndal

HitCounter