Tellusborgsvägen 65C, vån 4/4

Tellusborgsvägen 65C, vån 4/4

Midsommarkransen/Telefonplan / Stockholm kommun
5 850 000 kr
  • 4 Rum
  • 94 kvm
Anmäl intresse

Högst upp med solig balkong, låg avgift, braskamin, två badrum, avgift sänkt 22% & utomhuspool

* Modernt boende som sällan är till salu
* Äntligen en fin 4 rok med två badrum
* Stora fönsterglas & vacker braskamin
* Hyr ledig garageplats för 860 kr/månad
* Attraktiv nyproduktion uppförd 2009
* Stor, stabil Brf med mycket låg avgift
* Barnvänlig och helt ”stängd” innergård
* Rymlig balkong om 6 kvm med mkt sol
* Brf har sänkt avgifterna med totalt 22%
* En av Hägerstens populäraste föreningar
* Högst upp i huset med charmigt snedtak
* Stor uppvärmd utomhuspool på gården
* Vitt kök med fullt utrustad maskinpark
* Klädkammare, garderober & externt förråd
* Lågt pris på bredband 100Mb & digital-TV
* Njut av ljusinsläpp från två väderstreck
* I år har Brf amorterat 5 milj & äger marken
* Diskmaskin, vinkyl & bänkskivor i granit
* Tvättmaskin, torktumlare & golvvärme
* Det pågår installation av solcellspaneler
* Bara 200 meter till träningsanläggningar
* Stilsäker golvbeläggning & ljusa väggar
* Bo granne med alla bra restauranger
* Endast 4-5 minuter till två tunnelbanor
* 200 meter till fina Svandammsparken
* Stenugnsbageri 15 meter från porten
* Närhet till grundskolor & förskolor

På en mycket attraktiv adress ligger ditt nya moderna hem med stor balkong om 6 kvm och varm utomhuspool på innergården. Låt oss redan i början av denna presentation nämna föreningens otroligt starka ekonomi! För denna bostadsrätt om 94 kvm är månadsavgiften ENDAST 4403 kr och föreningen har dessutom en låg skuldsättning om 9174 kr/kvm vilket är ovanligt för byggnad uppförd 2009. Som exempel, under kvartal 2 år 2019 utförde föreningen en extra amortering på sina lån med nästan 5 miljoner kronor.

Denna ytterst attraktiva huskropp ligger insprängd mellan gamla fabrikskvarter och Kransens äldre bebyggelse. Detta är för närvarande söderorts i särklass hetaste bostadsområde med krypavstånd till Södermalm och dess pulserande nattliv. Här bor du högst upp på fjärde våningen i byggnad med stor hiss till bostadsplanet. Kök och allrum samspelar i en modern öppen planlösning för stora sociala ytor vilket är optimalt för minnesvärda tillställningar och bjudningar med dina vänner.

En av bostadens höjdpunkter är definitivt den rymliga balkongen om cirka 6 kvm mot sydost. Balkongen gör definitivt bostaden mer flexibel under sommaren med möjlighet till solstund, after work, grillning, relax eller middagsbjudning. På balkongen finns utrymme för möblering med loungegrupp vilket innebär att här kan du spendera många lata sommarkvällar. När solen pressar på under högsommaren finns här en elektrisk (fjärrkontroll) markis som ger dig skugga. Eftersom balkongen är den högsta saknas överliggande tak vilket borgar för många soltimmar.

På föreningens välskötta innegård ligger den stora utomhuspoolen med tillhörande trädäck vilket lämpar sig för trivsel med vänner. Som boende får du fritt nyttja poolen som håller 28 grader från slutet av maj till slutet av augusti. Den omtyckta gården är helt sluten med access från trapphusen vilket bidrar till ett lyxigt boende. Vem skulle inte vilja ha en stor utomhuspool med ”morgonrocksavstånd” för svalkande kvällsdopp!

Vi kan tillägga att höga fönsterglas om 125 cm med underbart ljusflöde präglar denna attraktiva bostad som lämpar sig perfekt för barnfamiljen eller den som önskar utrymme. Här bor du i en otroligt väldisponerad lägenhet som känns mycket rymlig tack vare den helt optimala dispositionen. Du får ett behagligt leverne med modern maskinpark i köket bestående av stor vinkyl för minst 20 flaskor, fullhöjd kylskåp, fullhöjd frysskåp, integrerad diskmaskin, infälld spishäll och inbyggd varmluftsugn. Maskinparken är tillverkad av ansedda Electrolux. Här och var är det låga fönsterbrädor vilket ger hela lägenheten ett enormt ljus under stor del av dagen.

Stilfull golvbeläggning av klinkerplattor, ekparkett med matt lackförsegling kombineras av väggar i ljusa kulörer. I allrummet står den grafitgrå braskaminen vilken skapar en oslagbar mysfaktor under mörka vinterkvällar. Samtliga sovrum är rymliga och klarar både bred säng samt övrig möblering. Här finns dessutom möjlighet att inreda för skrivbord eller fristående garderober. I anslutning till inre hallen finner du en stor klädkammare. I varje sovrum finns även garderobsektioner och det tillhör även ett externt förråd i huset. Det stora badrummet är sobert och erbjuder en egen tvättdel med tvättmaskin och kondenstumlare för bästa komfort. Här finns även infällda spotlights i taket, skön golvvärme, förvaringsskåp samt duschvägg av klarglas. I det mindre badrummet finns duschvägg, golvvärme, wc, takspotlights samt tvättställ. Detta är helt enkelt en helt underbar bostad med massor av attribut som de flesta bara kan drömma om.

Synnerligen låg avgift i stor och välskött förening om 112 lägenheter som i etapper sänkt avgifterna med hela 22%. Föreningens ekonomi är mycket stark har och de senaste åren visat upp fina bokslut vilket självklart skall nämnas med positiv klang. Detta har resulterat i ett starkt kassaflöde och en mycket god likviditet i föreningen som för övrigt äger marken (dvs. ej tomträttsavtal). För närvarande pågår installation av solcellsanläggning och i samband med detta kommer föreningen få statligt stöd med 20% av installationskostnaden. Solceller kommer minska föreningens klimatpåverkan samt minsta husets driftskostnader.

Med enkel anslutning från trapphuset finns ett stort varmluftsgarage med hela 65 platser och även 16 platser utomhus. För närvarande finns ledig garageplats att hyra. Mycket förmånligt pris om 145 kr/månad för digital-TV och bredband 100/100 Mbit/s. Bra service för medlemmarna med två soprum, barnvagnsrum, cykelrum, grovtvättstugor, hissar samt en innergård med uteplatser och poolen. Inom tre minuters promenad finns Yoga, trendiga Telefonplan CrossFit samt två träningsanläggningar med ett generöst utbud aktiviteter samt öppettider. Bredvid porten ligger Bonne Femme stenugnsbageri som förmodligen kommer få besök av dig på helgens mornar!

Här bor du med extrem närhet till Stockholm city - bara åtta minuter till Slussen med tunnelbana från Kransen. Ett par minuter från porten finner du lummiga Svandammsparken som är Kransens egen oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Under soliga dagar är parken välbesökt och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att koppla av på en filt med en spännande bok eller andra trevliga sammankomster med umgänge och grillning. Utmed närliggande Tellusborgsvägen finner du smultronställen som grönskande Svandammsparken, LULU Stockholm, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India samt omtalade Svenska sushiköket. Ett stenkast till nya restaurangen Scandwich samt den nyöppnade succén Svenska Tapasköket vilket är ett spännande tillskott i den redan digra skaran av restauranger.

På närbelägna skvallertorget kan du slappna av på uteserveringen hos välbesökta Majkens café eller populära Ett Chokladeri - en pärla placerad Midsommarkransen hjärta. Här ligger även den kända lampaffären Svenska Armaturer invid Dunke Design med moderna industriella möbler. Här finns även omåttligt populära Vintagefabriken som drivs av tre stylister med inriktning på butik, webbshop, möhippor, kurser och fester på tema vintage. Bredvid Svandammsparken finner du anrika biograf Tellus, upphaussade Scandwich samt guldkornet Nalle & Kroppkakan som tar dig på en smakupplevelse utan gränser.

Inredningsinspiration kan du hämta från flera underbara inredningsbutiker, bland annat på Andra Våningen, Grafstad, Koffertmannen och duktiga Mimmi Staaf vid Julikullen. Endast 6 minuter till tunnelbana, Konstfack, service, träningsanläggningar, klättercenter samt restaurang Landet vid innovativa Telefonplan. Deras klubb Heaven Up Here har korats till Sveriges bästa klubb. Här finner du även lokala pärlor i form av nyöppnade haket KRUBB med restaurang, A.B. Café samt Söderbergs Bageri som rostar utmärkt kaffe för den kräsne.

Gamla Midsommarkransen är en av Stockholms äldsta förorter och visar upp de flesta av de senaste 100 årens byggnadsstilar med inslag av nationalromantik, jugend och funkis. Kransen ligger söder om söder med härlig småstadskänsla och har på senare år utvecklats till en av Stockholms attraktivaste stadsdelar med stor närhet till city. Till Hornstull på Södermalm cyklar du på endast åtta minuter eller promenerar i 25 minuter. Bara en station till Liljeholmens galleria med över 90 butiker. Stadshuset har planer på att ytterligare bygga ihop och förtäta innerstaden med Midsommarkransen och Telefonplan.

Välkommen till ditt nya hem

Jonas Lindström - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

94 kvm

Avgift:

4 403 kr

Pris:

(62 234 kr/kvm) 5 850 000 kr

Aktuellt bud:

7 250 000 kr (77 128 kr/kvm)

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Jonas Lindström

Jonas Lindström

0737-50 01 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tellusborgsvägen 65C, vån 4/4 Midsommarkransen/Telefonplan

HitCounter