Björnsonsgatan 138

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
1 950 000 kr
  • 1 Rum
  • 31 kvm

Superfin etta med västvänd balkong. Ett stenkast från T-banan!

Mycket bra etta med två minuters promenad både till tunnelbanan och skogen. Högt fritt läge med stora fönsterpartier samt en underbar balkong i sydväst med eftermiddagssol. Mycket läckert originalkök från 50-talet samt ett badrum som renoverades 2007 i samband med stambytet. Dessutom ny ekparkett och nymålade ytskikt genom hela bostaden. Populär förening med alla stora renoveringar gjorda, låga avgifter och mycket god ekonomi. Ett perfekt förstaboende där det bara är att flytta in och trivas. Hjärtligt välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Blackeberg är nämligen framtiden. Men hjärtligt välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

31 kvm

Avgift:

1 632 kr

Slutbud:

1 950 000 kr (62 903 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter