Gamla Stockholmsvägen 223A

Huddinge / Glömsta / Huddinge kommun
4 320 000 kr
  • 6 Rum
  • 99 kvm

Välkomna till Gamla Stockholmsvägen 223A!

Generösa 102 kvm i mycket lugnt och barnvänligt område. Huset erbjuder toppmoderna detaljer från topp till tå. Påkostade materialval! Stora fönsterpartierna ger en exklusiv känsla och gott om ljusinsläpp från vardagsrummet till köket.

På entréplan hittar ni vardagsrum och kök med öppen planlösning. Ovanför matbordet är takhöjden på ca 4 m, vilket ger en lyxig känsla. Topprustad kök med fina detaljer. 2 rejäla sovrum och badrum med tvättdel på entréplen. På övreplan hittar ni 2 sovrum och allrum/vardagsrum.

Glömsta är idag en av Huddinges populäraste villa områden med många nybyggda hus och det planeras fler byggen framöver. Familjevänligt område med många familjer som grannar vilket gör området trivsamt.
Närhet till E4, Sthlm city och Kungens kurva som är Skandinaviens största shopping center gör detta område populärt.

Det finns ett flertal förskolor och grundskola på promenadavstånd och fler förskolor och skolor planeras. Glömsta skolan öppnades hösten 2016.
Vistaskolan är nyligen utbyggd och förskola finns dels vid Vistaskolan, på Humlebacken samt utmed Talldalsvägen i Glömsta där också friskolan Skapaskolan ligger nära.

Eddie Can - Mäklare Huddinge

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

99 kvm

Avgift:

3 396 kr

Slutbud:

4 320 000 kr (43 636 kr/kvm)

Bilder

HitCounter