Trångsundstorget 1, 8tr

Trångsund / Huddinge kommun
1 980 000 kr
  • 1 Rum
  • 38 kvm

Trångsunds bästa etta!

En öppen planlösning, stor balkong och högt upp i huset. Det blir inte mycket bättre för en lägenhet av denna storlek. Ta denna chans innan det är för sent!

Det första ni möts utav är hallen som redan där sätter prägeln på lägenheten. De genomsyras av moderna materialval och stilrena färger. Direkt in till vänster från badrummet så finner ni ett rymligt förråd, förvaring är aldrig fel.

In till höger så ligger badrummet. Det håller en väldigt god standard och bjuder på duschhörna, TM/TT, badrumsskåp med en tillhörande kommod, handfat och WC.

Efter detta så ligger vardagsrummet och köket. Dessa angränsar även till den fantastiska balkongen. En etta med en balkong som denna, det får man leta länge efter för att hitta söder om Stockholm. Köket i sig är väldigt stilrent, bjuder på en bra matplats, god förvaring i skåpen och bra arbetsytor. Utrustningsmässigt så finner ni en diskho, kyl&frys, ung, spis och fläkt.

Förutom det som nämnts ovan så är läget på bostaden guld värt. Den är belägen precis bredvid centrum med en matbutik och andra servicemöjligheter. Kommunikationerna från centrum tar dig med buss till Länna, Haninge, Farsta och Huddinge. Pendeltåget går med jämna mellanrum in till city på cirka 20 minuter och även till Nynäshamn. På nätterna stannar nattbussen nere vid pendeltåget och den går ifrån Klarabergsviadukten inne i stan.

Närheten till allt är en stor bidragande faktor till att Trångsundstorget är så pass populärt som det är.
Utöver utmärkta kommunikationer och servicemöjligheter så finner man till exempelvis Stortorpshallen och Mossen inom kort avstånd för den idrottsintresserade. Om man vill plaska i Drevviken under de varma sommardagarna som denna sommar har bjudit på så rekommenderas Sjöängsbadet starkt. Det ligger inom ett behagligt avstånd i Trångsund.

Detta är en chans ni inte vill missa - om ni är intresserade eller har några frågor, var vänlig och kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Jag hoppas att vi ses på visningen!

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 614 kr

Slutbud:

1 980 000 kr (52 105 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter