Beckombergavägen 218

Bromma Beckomberga / Stockholm kommun
2 550 000 kr
  • 2 Rum
  • 63.5 kvm

Stor inglasad och möblerbar balkong högt upp i huset

Med inglasad balkong och högt upp i huset finner du denna fantastiskt luftiga och ljusa 2:a i sköna området Beckomberga. Mycket attraktiv planlösning och läge så att det naturliga ljuset kommer in i lägenheten under större delen av dagen.

Öppen, ljus och väldisponerad. I hallen finns en klädkammare och platsbyggda garderober för avlastning och goda förvaringsmöjligheter. Köket är ljust och rymligt och erbjuder generösa arbetsytor och goda möjligheter till förvaring. Vardagsrummet är centralt placerat och ger hela lägenheten en luftig känsla. Både vardagsrummet och köket får ljus från två väderstreck. Sovrummet är lätt möblerat och i det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen är en naturlig del av lägenheten och ett extra rum både på sommar och vinter. Fint golv med ekparkett i alla rum.

Parkmiljö och goda kommunikationer. Naturskönt område med goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Till Islandstorget tar det exempelvis 15 min promenad eller 5 min med cykel. På gångavstånd finns det finns ett stort utbud av närservice, ett par restauranger, gym, förskolor och skolor. Runt knuten ligger också fina Beckomberga Klockhuspark. Trevliga utflyktsmål i närområdet är Kaananbadet, en allmän kommunal badplats vid sjön Mälaren, 4H-gården och Slottet i Norra Ängby samt klassiska Vällingby C som erbjuder 45 000 kvm butiksyta, 90 butiker och ett 20 restauranger och caféer.

Lindarnas allé. Den rymliga balkongen med vy över grönområde och allé ger möjlighet att fånga hela dagens soltimmar. Brf Lindarnas allé är välskött och har en planerad ekonomi med rimliga avgifter och 57 parkeringsplatser för föreningens medlemmar.

Välkommen att uppleva denna lägenhet!


Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

63.5 kvm

Avgift:

3 459 kr

Slutbud:

2 550 000 kr (40 157 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter