Forskningsringen 24

Sundbyberg Stora Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 139 kvm
Anmäl intresse

Stilfull och hemtrevlig friliggande villa med grönskande tomt i bästa solläge!

Välkomna hem! Hem till den fantastiska småstaden med trygghet och värme som ledord. Här bor ni enkelt och modernt hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Villan omges av två terrasser, en på framsidan för samt en stor terrass på baksidan där solen finns från lunch till kväll. Tomten ligger skyddat från vind och på terrassen finns härliga ytor för flera grupper om utemöbler som stort middagsbord för familj och vänner, eller en avkopplande loungehörna eller varför inte solstolar så blir det ett solsmekt soldäck? På baksidan har man dessutom en liten skogsdunge vilken förlänger tomten.

Tomten omringas av fin grönska i form av olika buskar samt välplanerad växtlighet och berg som vackert ramar in tomten.

När ni kliver in i huset möts ni av en otrolig ljus och luftig känsla då ett modernt kök breder ut sig med en öppen planlösning till det trivsamma vardagsrummet. Entréplanet karaktäriseras av ett oslagbart ljusinsläpp och den öppna planlösningen möjliggör härliga sociala ytor att umgås med hela familjen och vänner på. Köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll samt alla vitvaror i rostfritt stål. I köket finns en naturlig plats för en stor matplats vid fönstret med utsikt mot husets framsida. Här kan ni äta frukost och se hur gatan vaknar till liv, eller varför inte ta med er fruskostkaffet ut på den mysiga terrassen på framsidan där solens första morgonstrålar kikar fram tidigt för att stanna fram till lunch.

På entréplanet finner ni också en fräsch och praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaring. Ett stort helkaklat badrum med dusch ligger också i anslutning till entrén.

Tar ni trappan upp till övre plan ligger fyra rofyllda sovrum belägna. Här finner ni också en rymlig klädkammare för suverän förvaring. Huset har en vind som förnärvarande används för förvaring.

Hela Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen och i skogsgläntorna som omger Ursvik i sin varma famn. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat.

Området förmedlar en känsla av "Bullerbyn" och här samlas familjer med sina barn i den populära Allaktivitetsparken som ligger belägen vid infarten till Ursvik. En stor lekplats för stora och små att busa och träffa nya lekkamrater på.

Här bor ni mitt i kärnan av Ursvik som blivit känd för sin småstadskänsla nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Stockholm. För att skapa den genuina känslan blandas bebyggelsen med lägenheter, radhus och villor med butiker, natur och servicemöjligheter.

Ursviks första minilivs har öppnat och ligger belägen vid Oxstiernas alle. Större matbutiker finns nära beläget i Hallonbergen centrum, samt Coop som snart står klart längs E18 på infarten mittemot Ursvik.

I Sundbyberg och Ursvik finns en stor mångfald av olika förskolor, man planerar att bygga fler i och med att området växer och inflyttningen är stor. Pysslingens förskola och skola, Älvkvarnsskolan, har varit med från starten i Ursvik. Ursviks första kommunala skola Granatäpplet, Forskaren, Milot förskola samt Vittra som ligger beläget precis intill natursköna Ursviks motionsområde, med hela skogen som lekplats.

Kommunikationerna i Ursvik byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Påfarten till E18 gör att du enkelt kan ta dig in till stan eller norrut. Från Ursvik har man också direktanslutning ut på Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.

Kommunalt tar du dig antingen med buss 504 från Ursvik vidare till Sundbyberg (anslutning till tunnelbana eller pendeltåg) eller Hallonbergen (anslutning till tunnelbana). Från 15 december 2013 förlängs buss 504:an att trafikera till Rissne. Mittemot Ursvik, från hållplats Rissneleden trafikerar buss 540 till Bergshamra och Univeritstet via Hallonbergen och Ulriksdal där pendeltåget ansluter. Tvärbanan kommer också att byggas ut till Kistagrenen som kommer passera Ursvik och beräknas stå klar 2021.

Ursviks motionsområde: Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor från 2,5 km till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner.

Varmt välkomna på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

BOAREA:

139 kvm

Tomtarea:

313 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Forskningsringen 24 Sundbyberg Stora Ursvik

HitCounter