Holbergsgatan 148

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
3 100 000 kr
  • 3.5 Rum
  • 69 kvm

Grym trea högst uppe på den södervända gaveln av huset. Möjlig fyra!

Missa inte chansen att förvärva denna unika trea, belägen högst uppe på den södervända gaveln av huset. MFönster i tre väderstreck och en solig balkong mot gräsytorna nedanför. Nyligen ytskiktsrenoverad med bla. bredspacklade väggar och nymålade tak. Mycket ljust vardagsrum med ett vackert burspråk och hårdvaxoljad stavparkett, läckert bevarat originalkök i klassisk 50-talsstil samt ett stambytt badrum. Dessutom två rymliga sovrum med en storklädkammare med fönster mellan dessa, vilket gör att ni kan bygga om den till en riktig fyra med relativt enkla medel. Öppnar ni sedan upp mellan kök och vardagsrum så har ni en svårslagen planlösning. Brommas bästa och mest välskötta förening. Inga lån och ett stort antal hyresrätter kvar!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Blackeberg är nämligen framtiden. Men hjärtligt välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3.5 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

3 831 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (44 928 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter