Marieborgsgatan 33

Sundbyberg Stora Ursvik / Sundbyberg kommun
7 200 000 kr
  • 127 + 10 kvm

Modernt parhus med soldränkt tomt!

Stilfull och hemtrevligt parhus med grönskande tomt i bästa solläge!

Välkomna hem! Hem till den fantastiska småstaden med trygghet och värme som ledord. Här bor ni i ett enkelt och modernt hus med alla bekvämligheter som ni kan önska er. Huset omges av uppfart med plats för 2-3 bilar samt stor terrass på baksidan där solen kan avnjutas från förmiddag till sen kväll. Tomten ligger i ett insynsskyddat läge och på terrassen finns ytor för såväl matplats samt loungehörna. Från trädgården har man en grind mot allmänningen med gräsmatta och sandlåda vilket ger en förlängning av tomten. Förutom allt detta har man ett härligt utekök med grill för trevliga sommarkvällar.

Tomten omringas av fin grönska i form av olika buskar samt välplanerad växtlighet som vackert ramar in tomten.

När ni kliver in i huset möts ni av en ljus och luftig känsla då ett exklusivt Kvik kök från 2019 breder ut sig med en öppen planlösning till det trivsamma vardagsrummet. Här har man valt att göra ett extra sovrum men med enkla medel öppnar man upp för en hel öppen planlösning om man så önskar. Köket är nyrenoverat med exklusiva materialval och fullt maskinellt utrustat med bland annat integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt vinkyl. Stort matgrupp för 6-8 personer ryms vid fönsterna i gavelläge. På entréplanet finner ni också en fräsch och praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaringsutrymmen. Badrummet är stort, helkaklat och fräscht med dusch, fönster och golvvärme. Trivsamt sovrum med fönster och utgång till trädgården.

Tar ni trappan upp till övre plan ligger tre rofyllda sovrum belägna. Från master bedroom/tv-rum finner ni också en rymlig klädkammare för suverän förvaring. Här finns även ett ytterligare ett badrum med badkar och golvvärme. Huset har en vind samt förråd på tomten som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Garderob med skjutdörrar och inbyggd Elfasystem ger praktisk förvaring för ytterkläder och skor. Golvvärme återfinns även i hallen.

Hela Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen och i skogsgläntorna som omger Ursvik i sin varma famn. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat. Området förmedlar en känsla av "Bullerbyn" och här samlas familjer med sina barn i den populära aktivitetsparken som ligger belägen vid infarten till Ursvik. En stor lekplats för stora och små att busa och träffa nya lekkamrater på. Här bor ni mitt i kärnan av Ursvik som blivit känd för sin småstadskänsla nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Stockholm. För att skapa den genuina känslan blandas bebyggelsen med lägenheter, radhus och villor med butiker, natur och servicemöjligheter.

I Ursvik finns en stor mångfald av olika förskolor, man planerar att bygga fler i och med att området växer och inflyttningen är stor. I dagsläget finns Pysslingens förskola, Älvkvarnsskolan, Granatäpplet, Forskaren, Milot, lilla ursviks förskola/skola samt Vittra som ligger beläget precis intill natursköna Ursviks motionsområde, med hela skogen som lekplats.

Kommunikationerna i Ursvik byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Påfarten till E18 gör att du enkelt kan ta dig in till stan eller norrut. Från Ursvik har man också direktanslutning ut på Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.

Kommunalt tar du dig antingen med buss 504 från Ursvik vidare till Sundbyberg (anslutning till tunnelbana eller pendeltåg) eller Hallonbergen samt Rissne (anslutning till tunnelbana). Tvärbanan kommer också att byggas ut till Kistagrenen som kommer passera Ursvik och beräknas stå klar 2021.

Ursviks motionsområde: Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor från 2,5 km till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner.

Varmt välkomna på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

BOAREA:

127 kvm

BIAREA:

10 kvm

Tomtarea:

357 kvm

Slutbud:

7 200 000 kr (56 693 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 52 555 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter