Fredsgatan 25

Fredsgatan 25

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
1 850 000 kr
  • 1 Rum
  • 22 kvm
Anmäl intresse

Vacker etta med 20-tals charm! LÅG AVGIFT!

Vacker & ljus etta med 20-tals charm med genomgående fint golv och generös takhöjd! Läget kan inte bli bättre, invid T-bana, restauranger & natursköna omgivningar runt Lötsjön.

I centrala Sundbyberg tronar denna byggnad anno 1922 upp sig, fasaden är klädd i ljusrosa puts. En trappa upp från entré, ligger denna 1:a om 22 kvm. Boendet bjuder på ljus och rymd med fina mörka golv och vita väggar som skapar en neutral bas att inreda efter. Köket är yteffektivt med förvaring, ugn/mikro och spishäll. Kyl/frys i fullhöjd är snyggt inbyggd bakom vita skåp i vardagsrummet. Både soffa, säng och annan trivselmöblering får gott om plats i detta rum. Badrummet med dusch nås från hallen och är helkaklat och fräscht.

På bekvämt gångavstånd når man Sundbybergs shoppingstråk med butiker, barer, kaféer och restauranger. Detta ett utmärkt boende för dig som söker en blandning av storstads- och småstadsliv nära naturen. T-banan (blå linje Duvbo) och buss 515 mot Odenplan har sina hållplatser precis runt hörnet av huset. Pendeltåget når man på 5 minuter. Den som istället längtar till naturen och avkopplande grönska tar sig till Tornparken eller Lötsjön med fina motionsspår på bara några minuter.

Stabil och välskött förening, som boende har man tillgång till föreningens gemensamma takterrass och innergård. Månadsavgiften är låg och föreningen planerar inga höjningar av avgiften.

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

22 kvm

Avgift:

920 kr

Pris:

(84 091 kr/kvm) 1 850 000 kr

Aktuellt bud:

2 260 000 kr (102 727 kr/kvm)

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fredsgatan 25 Centrala Sundbyberg

HitCounter