Ringvägen 158

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 45 kvm

Synnerligen välplanerad och renoverad 2:a i attraktivt område!

Missa inte denna välplanerade 2:a, belägen invid Nytorgets fantastiska utbud men med grönskan och Vitabergsparken precis utanför.

Med ett insynsskyddat, högt läge finner ni denna renoverade och ljusa lägenhet med vacker fiskbensparkett och stora, spröjsade fönster ut mot grönskan med utsikt över Sofia kyrka! Planlösningen är fördelad mellan vardagsrum, separat kök samt sovrum. I allrummet finns gott om plats för soffa, matgrupp, byrå samt annat möblemang. Köket är otroligt smart planerat och stilrent renoverat med påkostade materialval. Badrummet är stambytt och går i ljusa toner. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av avhängningsmöjligheter i hall, platsbyggda garderober, separat klädkammare samt tillhörande vindsförråd.

Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Det finns även tre hyresrätter kvar, vilket utgör ett innestående kapital för föreningen den dag de ska ombildas och säljas. Föreningen erbjuder även en mysig innergård, vädringsbalkonger på varje våningsplan samt tvättstuga.

Lägenheten ligger med absolut närhet till SoFo's fantastiska utbud av restauranger, barer, caféer och shopping. Ett stenkast till Skanstull och Ringens köpcentrum med matvarubutiker samt T-banans gröna linje. I närheten av lägenheten stannar blå busslinje 3 samt flertalet lokalbussar. För härliga sommardagar finns populära Nytorget och Vitabergsparken med mysiga omgivningar. På gångavstånd finns även inomhusbadet Eriksdalsbadet och Årstaviken med härliga promenadstråk.

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

1 859 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter