Logdansvägen 36

Sundbyberg / Sundbyberg kommun
  • 1 Rum
  • 25.3 kvm

Accepterat pris 1.570.000kr Fantastisk 1:a på populära Logdansvägen med låg avgift och fint läge!

***Accepterat pris***

Varmt välkommen till en ljus och trevlig lägenhet i soligt läge och en härlig utsikt. Denna välplanerade etta är i väldigt fint skick, helt nyrenoverad med ett vackert kök, parkettgolv och ljusa väggar. Lägenhet är perfekt för ett första boende eller en övernattningslägenhet med en otroligt låg avgift på endast 1225kr.
Bostaden utgörs av en rymlig hall med bekväma avhängningsytor och flera nya garderober. Kök erbjuder ljusgråa snickerier, som har gott om förvaringsmöjligheter, spis, diskho och integrerad kyl med frysfack.

På Logdansvägen bor ni på en lugn gata i direkt närhet till citypulsen. Med närheten till goda kommunikationer, dagis, skolor och restauranger. Alldeles bakom bostaden finns Råstasjön och dess fina omgivning. Utanför lägenheten har ni ett vackert område med barnlek-, grill- och parkeringsplats. På -1 finner ni även garageplatser & källare.

Här bor ni i en stabil förening ”Logen i Ör”. Föreningen erbjuder en tvättstuga som är tillgänglig dygnet runt, parkeringsplatser och en gemensamhetslokal. Föreningen har även en engagerad trädgårdsgrupp som består av medlemmar i föreningen som är intresserade av trädgårdsarbete men även vill samla dem boende för gemenskap och upprätthålla trivseln i området.

Bostaden ligger i ett vackert område med närhet till motionsstråk via Lötsjön och Råstasjön och med en kort promenad nås Ursviks motionsområde med milsvid av skog som uppskattas av många boende. Nära bostaden hittar ni även Sundbybergs bangolf, Lötsjöns Utegym, hundrastplats.
Trots det grönområdet, har ni närhet till stort serviceutbud. T-bana antingen Näckrosen eller Hallonbergen ligger med ca 8 minuter promenad. Det finns även en busshållplats några hundra meter utanför bostaden som tar er till centrala Sundbyberg. På gångavstånd längst Råstasjön nås ”Mall of Scandinavia” med brett utbud av restauranger samt butiker.

I Ör finns många framtidsplaner och ni kan verkligen trivas här!

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

25.3 kvm

Avgift:

1 225 kr

Bilder

Planritning

HitCounter