Kvartalsvägen 16

Järfälla/Jakobsberg / Järfälla kommun
1 900 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 68 kvm

* Enbart privatvisningar.
* Accepterat pris
Kontakta ansvarig mäklare.
Här bor ni på ett lugnt läge men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central

Välkommen till den välplanerade 2,5:a med stora möjligheter. Stort vardagsrum som ger maximalt ljusflöde tack vare det stora fönsterpartiet samt utgång till den mysiga balkongen. Här finns det plats för allt ett vardagsrum behöver och inte minst goda sociala utrymmen för umgänge. Stilrent kök med ljusa luckor och vitt kakel. Här finns det gott om förvaring samt goda arbetsytor. Köket är utrustad med ugn/spis, fläkt, diskmaskin och side-by-side kyl/frys. Vid fönstret finns det plats för större matbord. Stort sovrum med plats för större säng, garderob och andra önskande möblemang. Det finns gott om förvaring i form av klädkammare samt garderober i hallen. Fräscht badrum med ljusa kakelplattor på väggen och badkar. Badrummet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.
Till lägenheten finns det tillhörande förråd.

I området finns det vacker naturområden och stort utbud av fritidsavkiviteter såsom naturreservaten Görväln och Järvafältet, simhall, tennishall, ishall, bad, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Alexander Yossef - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

68 kvm

Avgift:

4 696 kr

Slutbud:

1 900 000 kr (27 941 kr/kvm)

Bilder

Visa på karta
HitCounter