Kvartalsvägen 16

Kvartalsvägen 16

Järfälla/Jakobsberg / Järfälla kommun
1 800 000 kr
  • 2 Rum
  • 68 kvm
Anmäl intresse

*Accepterat pris

Här bor ni på ett lugnt läge men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central

Välkommen till den välplanerade 2:a med stora möjligheter. Stort vardagsrum som ger maximalt ljusflöde tack vare det stora fönsterpartiet samt utgång till den mysiga balkongen. Här finns det plats för allt ett vardagsrum behöver och inte minst goda sociala utrymmen för umgänge. Stilrent kök med ljusa luckor och vitt kakel. Här finns det gott om förvaring samt goda arbetsytor. Köket är utrustad med ugn/spis, fläkt, diskmaskin och side-by-side kyl/frys. Vid fönstret finns det plats för större matbord. Stort sovrum med plats för större säng, garderob och andra önskande möblemang. Det finns gott om förvaring i form av klädkammare samt garderober i hallen. Fräscht badrum med ljusa kakelplattor på väggen och badkar. Badrummet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.
Till lägenheten finns det tillhörande förråd.

I området finns det vacker naturområden och stort utbud av fritidsavkiviteter såsom naturreservaten Görväln och Järvafältet, simhall, tennishall, ishall, bad, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Alexander Yossef - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

68 kvm

Avgift:

4 696 kr

Pris:

(26 471 kr/kvm) 1 800 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kvartalsvägen 16 Järfälla/Jakobsberg

HitCounter