Salagatan 20

Spånga Solhem / Stockholm kommun
2 330 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm

Välutrustad tvåa på hela 57 kvm med stor inglasad balkong i söderläge. Lägenheten ligger i den senast uppförda föreningen och har genomgående fina materialval och en mycket trivsam luftig och ljus planlösning med rymliga sociala ytor kring vardagsrum och kök. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora inglasade balkongen som ligger mot den mycket välskötta och påkostade innergården. Sovrummet är av en god storlek och kök och badrum har fina materialval. Det finns gott om förvaringsmöjligheter både i den rymliga klädkammaren i hallen och garderobsväggen i sovrummet.

Föreningen är en av de mest populära och uppfördes så sent som 2008. Eftersom det här är den sist byggda etappen i området är alla materialval av hög klass. Gården är mycket välskött året runt med trivsam grönska och välkrattade gångar och i gårdshuset ligger den välutrustade tvättstugan och övernattningslägenheten. I avgiften ingår 100 Mbit bredband och kabel-TV med 20 kanaler och föreningen har hela 59 parkeringsplatser och 34 carportplatser.

Läget är mycket bra med ett lagom promenadavstånd till Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Gredo, Dennis kött och Åsas fisk. Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter och flertalet busslinjer mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m.
I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan och Solhemsängens skola, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern. Mitt bland villabebyggelsen ligger den fina gräsplanen Gläntan. På ett kort promenadavstånd från lägenheten finns både Puls och Träning och Fitness24seven.

Tomas Ekström - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 772 kr

Slutbud:

2 330 000 kr (40 877 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter