Tidaholmsvägen 34, 3tr

Hammarbyhöjden/Johanneshov / Stockholm kommun
3 125 000 kr
  • 3 Rum
  • 56 kvm

Accepterat pris. Underbar lägenhet högst upp i huset med magiskt kök och västervänd balkong

Accepterat pris. Varmt välkomna till denna luftiga och extremt välplanerade trea. Lägenhetens genomgående generösa ljusinsläpp skapar tillsammans med den ljusa interiören en härlig rymd och ger ett hemtrevligt intryck. Här bor du med närhet till natur och kommunikationer med endast några minuters promenad till tunnelbanan.

Köket är välplanerat med god förvaring samt generösa arbetsytor. Karaktären i det nyrenoverade köket går i linje med bostadens stil och är smart planerat för matlagning.

Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket och matplatsen vilket gör rummet till den perfekta platsen för trevliga middagar med familj och vänner. Rummets väl tilltagna ytor lämnar även plats för en soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet hittar du den rymliga balkongen som är belägen på ett högt och lummigt läge.

Förvaringsmöjligheterna är ypperliga med flera garderober samt en klädkammare som du når från Master bedroom. Lägenhetens andra sovrum inrymmer även det en dubbelsäng och förvaringsmöbel. Dessutom ett helkaklat badrum med extra bekvämligheter så som badkar.

Sammanfattningsvis en perfekt bostad för både paret och familjen. Lägenheten har en magisk karaktär där moderna och stilrena materialval möter äldre charmiga detaljer så som fönsterbeslag.

I Hammarbyhöjden bor du med ett fantastiskt läge nära storstadens puls, till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur runt hörnet!

Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens tunnelbanestationer, vilka båda tar dig in till Stockholm C. Söderorts kommunikationsnav Gullmarsplan ligger enbart ett par minuter bort och här finns anslutning till tunnelbanans samtliga gröna linjer, flertalet bussar och tvärbanan.

I närområdet finns all nödvändig service. För den friluftsintresserade finns Nytorps gärde alldeles runt knuten med utomhusbad och stora gräsytor som inbjuder till brännbollsspel och picknick. I närheten finns också Nackareservatet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym för den sportiga och vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med en magnifik utsikt över hela Stockholm.

Är du shoppingsugen ligger Globen shopping med sitt breda utbud av restauranger och butiker alldeles i närheten och på bekvämt avstånd ligger även Ringens köpcentrum på Södermalm för den som vill ha allt på ett ställe. Fler restauranger och ett otaligt med roliga aktiviteter erbjuds vid Tolv Stockholm i Tele2 Arena. För den idrotts- och evenemangsintresserade finns Globen och Tele2 Arena inom behagligt avstånd.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

4 189 kr

Slutbud:

3 125 000 kr (55 804 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter