Björnsonsgatan 130

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 470 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Ljus fin 2:a med gavelläge och balkong i söder!

Välkomna till denna fantastiskt fina 2:a med gavelläge och balkong i söder! Lägenheten är genomgående ljus med fönster i tre väderstreck och detaljer som exempelvis originaldörrar och fönster med djup och bred nisch. Denna pärla bjuder ett stort socialt vardagsrum med helglasade dörrar ut mot balkong i söderläge, ett ljust fint kök med fönster i två väderstreck, rymligt sovrum, helkalkat badrum med bl.a. badkar och tvättmaskin samt gott om förvaring. På den rymliga balkongen i söderläge kan ni njuta av solens strålar hela eftermiddagar!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Ring mig gärna om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Sara Sällström - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 224 kr

Slutbud:

2 470 000 kr (41 864 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sara Sällström

Sara Sällström

0709-99 79 35


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter