Hugingatan 4

Sigtuna Märsta / Valsta / Sigtuna kommun
1 460 000 kr
  • 3 Rum
  • 79 kvm

Trea i natursköna Valsta!

Välkommen till en trea på omtyckta Hugingatan i Valsta! Bostaden är 79 kvm och disponeras som en trea, med möjlighet till uthyrningsdel. Öppen planlösning, stora och luftiga rum med möbleringsmöjligheter efter smak och tycke, balkong i västläge i anknytning till köket, kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt två badrum. Ena badrummet är utrustat med badkar samt tvätt och torkmöjligheter! Här bor du i Brf Björken som är en HSB förening. Föreningen är äkta samt ekonomiskt stabil.

Valsta är beläget söder om Märsta och här bor du granne med naturen och goda bussförbindelser till Märsta centrum som ligger ca 10 minuter bort. I Märsta centrum finner du gym, bibliotek, mataffärer, café, butiker, systembolag och apotek. På Märsta station kan du ta pendeltåg till både Stockholm och Uppsala. Arlanda ligger 20 minuter bort med buss. I närområdet finner du många fina badplatser, en av dom är Steningebadet som är väldigt populärt. Ca 1.5 km från bostaden finner du Valsta centrum som erbjuder en mataffär, vårdcentral, bibliotek och restauranger. Intill Valsta centrum finner du även Valsta Sporthall. I närområdet finner du även flertalet förskolor, skolor samt Märstas gymnasieskola (Arlandagymnasiet) som ligger i Valsta.

Ta chansen att förvärva denna bostad med fantastisk potential. Kom och upplev bostaden på plats, varmt välkommen på visning!

Ida Pellikka - Mäklare Täby

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

79 kvm

Avgift:

4 824 kr

Slutbud:

1 460 000 kr (18 481 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ida Pellikka

Ida Pellikka

0739- 62 61 58


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter