Heliosgatan 60, 4tr

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 58.5 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad tvåa med stor balkong och vattenutsikt i populära Hammarby Sjöstad

Välkommen in och njut av en Sjöstadstvåa när den är som bäst. Häng av er ytterkläderna antingen i den praktiska förvaringslösningen snyggt dold bakom spegelskjutdörrar eller i er väl tilltagna Walk-in closet med platsbyggd inredning.

Ett härligt ljus möter er sedan när ni kliver in i vardagsrummet som utgör hjärtat av ert nya boende. Den öppna planlösningen mot köket gör det lätt för både stora och små sällskap att samtala medan middagen tillagas. Köket är lika praktiskt som välutrustat med goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta.

Längst in ligger det mysiga och fridfulla sovrummet som med lätthet rymmer både dubbelsäng och förvaring, härifrån nås även den ljuvliga balkongen där solen gör er sällskap från morgon till sen eftermiddag. Sikten och stämningen är magnifik för den som älskar att stilla lyssna på vattnets kluckande en sen sommarkväll efter en hård dag på jobbet.

Badrummet håller högsta klass med golvvärme och den alltid så välbehövda kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Helkaklat i ljusa behagliga toner med badkar för sköna avkopplingar.

Kommunikationerna är oslagbara med Lumaparken runt hörnet och utbudet av restauranger är även det mycket bra. För att nämna några favoriter finns här Texas Long Horn för den hungrige eller varför inte besöka Sushi Restaurangen Tezukuri för finsmakaren. Strandpromenaden längst Hammarby Sjö ligger utanför porten och båten till Södermalm på gångavstånd.

Sammanfattat en pärla som bör upplevas och ses på plats!

Isak Blomster - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58.5 kvm

Avgift:

3 417 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Extra kontaktperson

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Heliosgatan 60, 4tr Hammarby Sjöstad

HitCounter