Näckrosvägen 35

Näckrosvägen 35

Solna Råsunda/Näckrosen / Solna kommun
2 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm
Anmäl intresse

Rymlig & ljus tvåa i fint skick med balkong i sydväst. Perfekt läge intill park, service & T-bana

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och ljusa lägenhet med väl disponerad planlösning som bjuder på ett stort sällskapsrum med flera olika inredningsalternativ. Fönster i två väderstreck skapar tillsammans med den glasade balkongdörren på ett härligt ljusinsläpp och slår du dig ner i soffan har du fin kontakt med himlen och den lummiga omgivningen. Vita väggar omfamnar detta rum och utgör en neutral bas att inreda efter. Golvet pryds av vacker originalparkett. Balkongen som ger plats för bord och stolar eller en bekvämare sittmöbel har ett önskvärt sydvästläge. Sovrummets fönster vetter ut mot den egna balkongen. I sovrummet ryms dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och annan trivsel eller förvaringsmöbel om det behovet finns. Massvis med förvaring finns i anslutande klädkammare som är väl inredd. Det ljust inredda köket är arbetsvänligt med god förvaring och bra arbetsytor. Här döljs kombinerad kyl/frys bakom skåpslucka och övrig maskinell utrustning består av rostfri diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt samt inbyggd micro. Matplatsen för flera middagsgäster är placerat intill fönster som bjuder på vy mot Näckrosparken. Ifrån hallen med inbyggda garderober nås det helkaklade badrummet med dusch. I badrummet finns ett fönster som släpper in naturligt ljus. Välkommen till ett bekvämt boende där det bara är att flytta in och med ett läge som erbjuder direkt närhet till utmärkt service och goda kommunikationer.

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Tvättstuga och barnvagns-/cykelrum nås direkt från huset.
För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 300 kr per dag och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Gemensam grovtvättstuga finns samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo.
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 7 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till tunnelbanestationen Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, däribland buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats/ Bromma Blocks. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 263 kr

Pris:

(50 763 kr/kvm) 2 995 000 kr

Aktuellt bud:

3 570 000 kr (60 508 kr/kvm)

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Näckrosvägen 35 Solna Råsunda/Näckrosen

HitCounter