Astrakangatan 100

Hässelby Gård / Stockholm kommun
2 425 000 kr
  • 4 Rum
  • 91 kvm

Rymlig 4:a om 91 kvm högst upp i huset och balkong. Detta bör upplevas!

Rymlig 4:a om 91 kvm högst upp i huset med fritt och skyddat läge. Tilltalande och optimalt planerad med stora härliga rum som ger generösa sällskapsytor. Rymligt och trevligt kök. Ljust vardagsrum med utgång till möblerbar balkongen med vy över området. Tre härliga sovrum. Stort och fräscht helkaklat badrum med duschhörna och tvättdel. Mycket goda förvaringsmöjligheter, med både garderober och en rymlig klädkammare. Populär och omtyckt förening.Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga och cykelrum finns i huset för de boende.

Stenkast bort finner vi Hässelby Slott som har spännande historia bakom sig, och inte minst, vacker omgivning, som lämpar sig för härliga promenader eller en picknick i det gröna. Sedan några år benämns Hässelby Slott "Musikslottet" och man har återtagit den ursprungliga stavningen Hesselby slott. Artisten Tomas Ledin är delägare och har redan anordnat en folkmusikfestival i slottsparken. Något han önskar skall fortleva. I Hässelby bor ni med Västerorts trevligaste omgivningar bl.a. Grimsta naturreservat, Mälaren och vackra Riddersviks rosenträdgård finner vi i närheten. Bortom Riddersviks herrgård ligger skogen med naturstigar och stränder. Området omges av inbjudande cykel - och promenadstråk, båtplatser och flera fina bad. Vintertid är det bara att snöra på sig skridskorna för en tur på isen. För båtägare är Hässelby rena drömmen, med flertalet båtklubbar på gångavstånd. Några minuters bilfärd utmed Lövstavägen tar dig till Hässelbys egen golfbana (Hässelby golf), en niohålsbana med välbesökt Driving Range. Hässelby kan stoltsera med att ha en av Sveriges största idrottsföreningar; Hässelby Sportklubb, som gjort sig känd inom flera grenar och med fina resultat.

Lägenheten är centralt beläget i område med närhet till förskola och skola samt Hässelby Gård egna centrum och även det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger. Mycket utmärkta kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana direkt utanför lägenheten samt Vällingby Centrum.

Hjärtligt välkommen på visning!

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

91 kvm

Avgift:

5 500 kr

Slutbud:

2 425 000 kr (26 648 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter