Granitvägen 4A, 3tr

Tyresö / Tyresö kommun
2 400 000 kr
  • 3 Rum
  • 78 kvm

Toppskick, högst upp, bra förening!

Välkommen till denna välplanerade 3:a som är i absolut toppskick. Bostaden har genomgått en totalrenovering med nytt kök och badrum med exklusiva materialval, nya golv och dörrar samt spottar i taket. Lägenheten har en mycket fin utsikt, utan insyn och med en härlig balkong i sydvästläge mot den grönskande innergården.

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött förening med bra ekonomi. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet, festlokal, tvättstuga och garage.

Det centrala läget på Tyresö medför goda kommunikationer med bussar till centrala Stockholm, Gullmarsplan, Nacka och Haninge. Med bil nås centrala Stockholm på omkring 15 min. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp där båtar tar dig ut i skärgården och även in till Stockholm. I närliggande Tyresö Centrum finns en galleria med goda shoppingmöjligheter och service.

Tyresö ligger nära kusten och utmärks av en vacker skärgårdsnatur och har även gott om badsjöar och skogsmark att ströva i. För den sportiga finns, förutom golfbanan, rackethall, ishall och simhall i närheten. Skolor och förskolor finns i närområdet. För den kulturella har Tyresö kända sevärdheter såsom Tyresö Slott och Tyresö kyrka.

Missa inte denna fantastiska lägenhet! Välkommen på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

78 kvm

Avgift:

4 366 kr

Slutbud:

2 400 000 kr (30 769 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter