Fastlagsvägen 34, 2tr

Aspudden / Midsommarkransen / Hägerstensåsen / Stockholm kommun
4 480 000 kr
  • 3 Rum
  • 65 kvm

Ljust gavelläge - Totalrenoverat kök 2017 - Balkong i söderläge - Nära kommunikationer & service!

Med optimalt läge på gränsen mellan Aspudden och Midsommarkransen finner ni denna otroligt fina 3a i gavelläge med solig balkong i söder. Bostaden erbjuder ljusinsläpp i tre väderstreck vilket tillsammans med ljusa ytskikt så som vitlackad ekparkett och ljust målade väggar gör denna bostad till ett hem att trivas i. Lägenheten är optimalt planerad med sina 65 kvadratmeter uppdelat enligt följande: 2 st rymliga sovrum med goda möbleringsmöjligheter, ett renoverat kök från 2017 i läckert utförande med sobra, mörkblå skåpluckor i kombination med en ljus kompositskiva som arbetsbänk och en praktisk köksö med förvaring. Maskinparken är vidare fullutrustad med integrerade respektive inbyggda, rostfria vitvaror så som kombinerad kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn, köksfläkt samt varmluftsugn. Vidare finns ett rymligt vardagsrum i hörnläge med plats för soffgrupp, större matbord och med utgång till balkongen i fantastiskt söderläge. Hallen har mycket god förvaring tack vare 3 st garderober med överskåp samt garderobsvägg med skjutdörrar vilken inrymmer det mesta. Från hallen når man det helkaklade badrummet i ljusa kulörer med dusch, tvättmaskin, WC, handfat och vädringsfönster. För ytterligare förvaring finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Brf Skrivstället 28-34 är en stabil och välskött HSB-förening med 24 st lägenheter och 3 st lokaler med adresserna Fastlagsvägen 28-34. Fastigheterna är i gott skick med de större renoveringarna i ryggen och i dagsläget är det ej beslutat om några större kommande renoveringar, ej heller någon avgiftsförändring. Huset genomgick stambyte av bad, kök och el under 2001 och samma år skedde även en takrenovering. Under 2006-2007 lät man även renovera fönster, trapphus och balkonger. I föreningen finns p-plats för 925kr/mån och i grannföreningen finns även p-plats att hyra. På omkringliggande gator råder boendeparkering. Fiber finns i fastigheten och leverantörer är Bredbandsbolaget samt ComHem för tv där basutbudet ingår i avgiften. För de boende finns en uteplats med grillmöjligheter och härlig utsikt samt lekmöjligheter för de minsta tack vare lekplats med sandlåda och gunga. För de med gröna fingrar finns även pallkragar att nyttja. I källaren har man tillgång till en tvättstuga med 2 st tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum och 1 mangel. Även styrelserum, cykel- och barnvagnsförråd finns.

Här bor man i lugnt område beläget med nära avstånd till det mesta. Här har man närhet till såväl grönområden i Aspudden och runt Vinterviken som pulsen, restauranger och caféer i Midsommarkransen och runt Telefonplan. Med endast några få minuters promenad når man Aspuddens tunnelbanestation som tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter och på närliggande Bäckvägen går buss 147 som snabbt tar dig till Liljeholmen där du finner Liljeholmens galleria med ett stort utbud om 90 butiker samt med SATS, flera matbutiker så som fantastiska ICA Kvantum samt folktandvård och vårdcentral. Området bjuder även på härliga promenadstråk och ett stenkast bort ligger Vinterviken där badmöjligheter, café och marina finns. I närområdet finns även flera lekparker som bl.a. Svandammsparken, Aspuddsparken samt en populär 4H gård i Aspudden vilket gör området mycket barnvänligt. I området finner du smultronställen som bl.a. Bonne Femme stenugnsbageri, AB café, Scandwich, Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket. Förskolor finns det gott om, bland annat två stycken belägna på samma gata som lägenheten och i området finns även skola. På nära avstånd finns även Västberga handel med stora Coop Forum, Rusta, apotek och Systembolaget.

Varmt välkomna på visning!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

4 387 kr

Slutbud:

4 480 000 kr (68 923 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter