Tjärhovsgatan 52, 3tr

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
4 700 000 kr
  • 2 Rum
  • 61 kvm

Stilren tvåa i ekonomiskt stabil BRF med nyrenoverat badrum!

Låg avgift - Bredband ingår i avgiften - Garage i huset - Stilrent renoverat - Ekonomiskt stark förening - Nyrenoverat badrum -

På lugn återvändsgata finner vi denna stilrena tvåa i fint skick med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Mycket ljus lägenhet som ligger placerad högt upp i huset på tre trappor med en trevlig utsikt längs med gatan tack vare det vackra burspråket. Det är även otroligt gott om förvaring i lägenheten tack vare många finurliga förvaringslösningar. Föreningen har nyligen genomfört stambyte så badrummet är helt nyrenoverat och håller hög klass.

Välskött förening som håller väldigt låga avgifter där bredband ingår i avgiften! Denna lägenhet passar både singeln och paret.

Lägenheten ligger på en attraktiv adress, runt hörnet från ett stort utbud av restauranger, caféer och barer. Du har även närhet till Vitabergsparkens grönområden och kulturkvarter samt Fjällgatan med dess oslagbara panoramautsikt över Stockholms stad, Skeppsholmen och Djurgården.

Kommunikationerna finns det flertalet att välja på och ca 8-10 min promenad så når du slussen med både bussar, Saltsjöbanan och tunnelbanenätet. Bygget för en ny tunnelbanestation vid Tjärhovsplan är också igång och då blir det extra bekvämt med kommunikationerna!

Välkommen på visning!

Pelle Andersson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

61 kvm

Avgift:

1 933 kr

Slutbud:

4 700 000 kr (77 049 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pelle Andersson

Pelle Andersson

0708-67 70 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter