Smedsbacksgatan 3A, 7tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
3 860 000 kr
  • 2 Rum
  • 38 kvm

Slående utsikt & balkong i väst!

Välkommen till en perfekt minitvåa högt upp på våning 7 med balkong i soligt västerläge i ett av Stockholms vackraste funkishus. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en social känsla och du har gott om utrymme för matbord och soffdel. Sovrummet är även det rymligt och här finns plats för 160-säng samt byrå eller skrivbord. Stora fönster i både vardagsrum och sovrum släpper in rikligt med ljus och utsikten är fri och helt utan insyn. På balkongen kan du avnjuta sol från lunch till sen kväll och utsikten är något utöver det vanliga. En fiskbensparkett löper genom vardagsrum samt sovrum och det är klinker i hall och kök. Köket har gott om förvaring, vita luckor, diskmaskin, städskåp samt ordentlig kyl & frys. Hela lägenheten har vackra originaldetaljer från byggåret bevarade för den rätta känslan.

I hallen finns inbyggda funkisgarderober från byggåret bevarade för bästa förvaring. Det finns även plats för ytterkläder och skor.

Bostadens badrum är stambytt och helkaklat i ljusa färger. Nya vikbara duschväggar, tvättmaskin, wc, handdukstork och handfat finns.


På vinden finns entrén till föreningens gemensamma takterrass med underbar utsikt. Den är mycket trevlig att använda för eftermiddagsmingel/middag med vännerna eller en heldag i solstolen. Föreningen har även en mycket välskött och grönskande trädgård där man på sommaren kan sitta vid långbord och grilla. Här bor du i en mycket stabil och lågt belånad förening, just nu upplåter föreningen även en hyresrätt på 56 kvm som blir ett stort tillskott i kassan. 2 stycken hissar finns varav den ena går hela vägen ned till källaren.

Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Närmaste T-bana nås direkt utanför huset och en lokal ICA-butik likaså. Det finns även flertalet olika restauranger samt caféer i kvarteren. Buss 1 samt 54 hittar du på ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.

På promenadavstånd ligger Tessinparken, Stureplan, Gärdesfälten och därefter Djurgården, samt hela Norra Djurgården med Stora Skuggan, 4H gården, caféer mm. Det är nära till Karlaplan och dess galleria Fältöversten med fullt utbud av butiker och annan service. Vill du träna så finns SATS Gärdet, Friskis & Svettis samt ett utomhusgym på gångavstånd.


Varmt välkommen på visning!

Emmy Thorén - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 302 kr

Slutbud:

3 860 000 kr (101 579 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter