Follingbogatan 28

Follingbogatan 28

Bromma Beckomberga / Stockholm kommun
2 690 000 kr
  • 2 Rum
  • 52.5 kvm
Anmäl intresse

Oslagbar 2:a högst upp med balkong i väst!

Belägen högst upp i huset finner vi denna oslagbara 2:a. Genomgående hög standard med ljusa materialval, en takhöjd om ca 3 meter och härligt ljusinsläpp genom de vackra bevarade fönsterpartierna. Öppen planlösning vilket skapar sociala ytor för det större sällskapet, stort sovrum som enkelt rymmer dubbelsäng och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga balkongen i rakt västläge skapar de perfekta förutsättningarna för att njuta av eftermiddagssolen. Belägen i vackra Beckomberga sjukhus, en byggnad från 1930-talet med både historia och karaktär.

Brf Trädgården består av 89 lgh belägen i gamla Beckomberga sjukhus, en byggnad från 1930-talet och Riksbyggen lät totalrenoveras som stod klart för inflytt 2017. I föreningen får man tillgång till flera gemensamhetsytor som bastu- och relax, garage, cykel- och barnvagnsförråd och mycket mer.

Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Mycket lugnt och trivsamt område med närhet till vackra grönområden likväl som till kommunikationer (buss 113 till Sundbyberg och Islandstorget samt buss 117 till Spånga C och Brommaplan). Välsorterad mataffär, sushi samt gym på gångavstånd. Ett stenkast från bostaden ligger flera populära skolor och förskolor, som Beckombergaskolan, Raul Wallenbergskolan och Kastanjelunden.

Välkomna på visning!

Isak Oddsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52.5 kvm

Avgift:

2 647 kr

Pris:

(51 238 kr/kvm) 2 690 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Isak Oddsson

Isak Oddsson

0708-22 70 98


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Follingbogatan 28 Bromma Beckomberga

HitCounter