Fredsgatan 13

Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 920 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm

Fin tvårummare med hög potential och balkong! Belägen i hjärtat av Sundbyberg!

Här bor du på en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser med närhet till kommunikationer och naturområden. Lägenheten erbjuder ett arbetsvänligt och ljust kök med plats för matbord. Från köket är det delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till balkong med utsikt ner längst Fredsgatan. Badrummet är fräscht och stilrent med dusch, wc och handfat. Det trivsamma sovrummet ger plats för bred säng och i anslutning till rummet nås även en rymlig klädkammare.

Kommunikationer: På bara några minuters promenad nås Sundbybergs centrum med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana (Duvbo och Sundbybergs centrum) som tar er direkt till T-centralen på mindre än 10 min. Från Sundbyberg avgår även fjärrtåg och i närheten går buss 515 som tar er direkt in till Odenplan.

Matbutiker, service & shopping: Från lägenheten har ni närhet till närlivset Gabriels livs runt knuten och Ica nära vid Duvbos tunnelbanestation (Ca 4 minuters promenadavstånd). Stora ICA MAXI i Solna Business Park, Hemköp, ICA Supermarket (Landsvägen) samt Willys ligger också i närheten. På någon minut når ni Sturegatans shoppingstråk med ett varierat utbud av affärer, caféer, restauranger och barer. För den som vill ta steget längre med shopping når man enkelt Bromma Blocks, Kista Galleria, Mall of Scandinavia samt Solna centrum på kort avstånd med bil eller kollektivtrafik. En av Europas vackraste parker, Marabourparken och dess konsthall nås på endast 5 minuters promenad från lägenheten. På ca en minuts promenadavstånd från porten når du populära Tornparken och Delibruket som säga ha Sundbybergs godaste pizzor!

Skolor och Dagis: I Sundbyberg finns ett stort utbud av förskolor och grundskolor. För mer info besök: http://www.sundbyberg.se/barnomsorg-utbildning.html

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

2 675 kr

Slutbud:

2 920 000 kr (53 091 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter