Lysviksgatan 57

Farsta Centrum / Stockholm kommun
2 510 000 kr
  • 2 Rum
  • 64 kvm

Nyrenoverad och välplanerad med balkong i fantastiskt läge, dessutom 2 min till T-bana.

Nu har du chansen att bli först in i denna ljusa och nyrenoverade 2:a lugnt belägen med närhet till Farsta Centrum och T-bana. Lägenheten har renoverats med genomgående golv där man tagit bort alla trösklar, nymålade väggar, nytt kök, lägg där till ett stamrenoverat och smakfullt helkaklat badrum så inser du snabbt att här är det bara att flytta in.
Lägenheten har genomgående stora rum med bra utrymme för önskad möblering. Välkomnade och möblerbar hall varifrån man når badrum och lägenhets förråd. Ljust och mycket stort kök med ordentliga arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter samt spishäll, ugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Gott om plats för stort matbord framför fönster. Rejält vardagsrum med stora fönsterpartier, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med högt, lugnt läge med utsikt över Farsta äng, vackra Larsbodavägen och plats för möblemang. Stamrenoverat och helkaklat badrum i mycket bra skick. Ordentligt sovrum med bra utrymme för stor säng och önskat förvaringsmöblemang.

Här erbjuds ett toppläge, såväl i föreningen som i området, med närhet till både centrum och kommunikationer.

I Farsta bor du attraktivt med närhet till centrum, naturområden, och utmärkt kommunikationer. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger på promenadavstånd med flertalet badplatser, utegym, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning vintertid. Strax söder om Farsta finner ni Ågesta friluftsområde med motionsspår, skidspår, golfbana och ridhus.

Farsta Centrum är mycket populärt med sitt stora utbud av butiker som erbjuder alla tänkbara varor och tjänster man kan behöva. Här finns bl.a. matbutiker, gym, systembolag, apotek, banker, klädbutiker, caféer samt restauranger. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

Med tunnelbanans gröna linje som ligger 2 minuter från bostaden tar man sig enkelt och bekvämt till Stockholms Central. Med bil tar det cirka 10 minuter via Nynäsvägen till Södermalm med dess shopping och uteliv. Kommunikationerna är bra och vid centrum finns, förutom tunnelbanan, även ett flertal bussar. Dessutom är det gångavstånd till pendeltåg vid Farsta strand.

Varmt välkomna på visning!

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

64 kvm

Avgift:

3 644 kr

Slutbud:

2 510 000 kr (39 219 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter