Segelflygsgatan 39, 2tr

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 350 000 kr
  • 2 Rum
  • 59.5 kvm

Välplanerad 2:a med stor balkong och utsikt mot grönska!

Välkommen till denna rymliga 2:a med fönster i flera väderstreck som bidrar till ett genomgående härligt ljusflöde!

Lägenheten har en social öppen planlösning, moderna materialval och en stor möblerbar balkong med en harmonisk utsikt mot grönskan. Bostaden består av ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna, stilrena köket. Köket erbjuder goda arbetsytor och har plats för en större matplats invid fönstret. Vidare finns ett sovrum med plats för stor dubbelsäng, förvaring och arbetshörna. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, WC samt kommod.

Till lägenheten hör ett förråd beläget på fjärde våningen.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Varmt välkomna på visning!

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59.5 kvm

Avgift:

4 246 kr

Slutbud:

2 350 000 kr (39 496 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter