Wergelandsgatan 34

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 850 000 kr
  • 3 Rum
  • 70 kvm

Optimalt planerad 3:a mot föreningens lummiga innergård!

*VISNING 22/9*Ett stenkast från både skogen och torget finner ni denna underbara trea! Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier och bjuder på en social öppen planlösning mellan vardagsrummet och det stilrena köket. Fint kök med bl.a. induktionshäll, diskmaskin och gott om arbetsyta och skåpförvaring. Härlig balkong i soligt läge mot föreningens lummiga innergård. Två rymliga sovrum med inbyggda garderober. Fräscht helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin. Välskött och trevlig förening med god ekonomi och flertalet hyresrätter kvar som en framtida tillgång.

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så många människor med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag bor även själv i området, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:
https://notarblackeberg.se

Linn Holmer - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

70 kvm

Avgift:

3 613 kr

Slutbud:

2 850 000 kr (40 714 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter