Landsvägen 71, 4tr

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
5 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm

Unik bostad med 20kvm inglasad balkong i västerläge!

Sundbybergs absoluta toppläge! Det unika Landmärket med takterrass och ett stenkast ifrån Bällstaåns glimrande vatten erbjuds nu denna trea på utöver det vanliga!
Huset stod inflyttningsklart 2014 och består av hela 16 våningar. Lägenheten präglas utav ett toppmodernt kök med exklusiv maskinell utrustning och ett underbart badrum med riktig SPA-känsla!
Den inglasade balkongen är något helt unikt med plats för både grill, utemöbler och soffgrupp. Här njuter ni av sen eftermiddag- till kvällssol! Lägenheten erbjuder en hel del praktiska lösningar med stort SPA och ett separat utrymme för tvättmaskin- och torktumlare. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta för familj och vänner att umgås!

Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Gångavstånd har man till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man den omtalade Signalfabriken med butiker, gym och restauranger.

Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll!

Här vill man bo, Missa inte chansen!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 446 kr

Slutbud:

5 500 000 kr (72 368 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter