Drottning Kristinas Esplanad 65

Drottning Kristinas Esplanad 65

Solna Ulriksdal / Solna kommun
3 750 000 kr
  • 3 Rum
  • 70 kvm
Anmäl intresse

Social 3:a med inglasad balkong!

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för visning!

På Drottning Kristinas Esplanad 65 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både pendeltåg, busslinje och välsorterat hemköp på några minuters avstånd.

Bostaden har en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustat och här finns plats för större matplats. Vidare finns två bra sovrum och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare och golvvärme. Från vardagsrummet når du den härliga soldränkta balkongen som är inglasad. Nuvarande ägare har tillgång till förråd som nås via hiss-acess.

Brf Slottsbacken är en god och stabil förening. December 2018 var det en avgiftsfri månad vilket det även varit i december 2017. Föreningen har garageplatser med hiss-access. Det finns lediga platser i dagsläget.

Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter.
Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Här finns flertal caféer, skönhetssalonger samt frisörer. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang.
Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

70 kvm

Avgift:

4 025 kr

Pris:

(53 571 kr/kvm) 3 750 000 kr

Aktuellt bud:

3 750 000 kr (53 571 kr/kvm)

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Drottning Kristinas Esplanad 65 Solna Ulriksdal

HitCounter