Skönviksvägen 296

Enskede/Stureby / Stockholm kommun
2 200 000 kr
  • 1 Rum
  • 32.4 kvm

Fin etta med kokvrå och stor balkong

Välkommen till denna mycket välplanerade etta med kokvrå och stor balkong i soligt läge! Innanför ytterdörren finns en stor hall med gott om avhängningsmöjligheter samt ingång till både rymlig klädkammare och badrum. Stort rum med goda möbleringsmöjligheter samt kokvrå med allt man behöver.

Det generösa rummet har ett stort fönsterparti med utgång till balkong vilket ger en mycket ljus och luftig yta. Rummet går att dela av för den som vill ha en avskild sängplats. I hallen finns en generös klädkammare med Elfa-system för allehanda förvaring.

Här bor ni på en av Sturebys bästa adresser i stabil förening med bergvärme och två kvarvarande hyresrätter. Föreningen erbjuder dessutom sina boende en fin uteplats, renoverad tvättstuga, pingisrum och snickarrum. Här har ni ett par minuter till tunnelbanan, 15 minuter in till stan och nära till Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. I området finns pizzeria och dygnet-runt-öppet Shell/7-Eleven. Fantastiska ICA Kvantum BEA med allt från målarfärg till livsmedel finns på bekvämt cykelavstånd. Varmt välkommen!

Jakob Nilsson - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

32.4 kvm

Avgift:

2 152 kr

Slutbud:

2 200 000 kr (67 901 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Jakob Nilsson

Jakob Nilsson

08-568 487 95 · 0708-99 79 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter