Näckrosvägen 7

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 54.5 kvm
Anmäl intresse

Stilren och totalrenoverad gaveltvåa med västbalkong i populära Näckrosen!

Välkommen på visning av denna genomgående renoverade gaveltvåa. Läget på Näckrosvägen är ostört och här är det bara att flytta in och njuta av allt som Gamla Råsunda har att erbjuda.

• Insynsskyddad
• Belägen på fjärde våningen i fastighet med hiss
• Balkong i västerläge med sol från strax efter lunch fram till tidig kväll och möjlighet till inglasning
• Ca 2,70 meter i takhöjd
• Dimbar belysning i hall, badrum, vardagsrum och kök
• Våtrumcertifikat finns för badrumsrenoveringen
• Ekonomiskt stark förening där flera större renoveringar är genomförda och inga avgiftshöjningar är planerade
• Vind- och matkällarförråd tillhör lägenheten (extra förråd går att hyra av föreningen)
• Promenadavstånd till T-bana, bio, gym, Ica, Råstasjön och MoSFÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Tvättstuga och barnvagns-/cykelrum nås direkt från huset.
För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en nyrenoverad föreningslokal som går att hyra för 500 kr per dygn. Lokalen med pentry och toalett rymmer 28 personer och det finns två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. I övrigt har föreningen gemensam grovtvättstuga samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg. Garage och parkeringsplatser med motorvärmare finns i föreningen.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen SF-biograf på svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF-filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni sushi, thaimat, pizzeria och Regissörsvillan som fått en stjärna i White Guide. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära café Mezzo.
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX-biograf, spa, biltvätt och annan service såsom skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt Ica Maxi och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 7 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRITID/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till föreningens "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54.5 kvm

Avgift:

3 124 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Näckrosvägen 7 Solna Gamla Råsunda

HitCounter