Fridensborgsvägen 165

Solna Järvastaden / Solna kommun
2 795 000 kr
  • 2 Rum
  • 48 kvm

Modern 2:a med en stor och härlig uteplats

Accepterat pris!
Varmt välkommen till Järvastaden och denna underbara 2:a om ca 48 kvm som har allt man kan önska! Här erbjuds man en egen uteplats och trädgård med två altaner och en stor härlig gräsmatta mot föreningens trevliga innergård. Den insynsskyddade uteplatsen är inbäddad i en grönskande häck samt spaljé och här finns alla möjligheter att möblera upp med både loungemöbler, matbord, grill och skapa en egen grön oas med planteringar och växter. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig matplats vid köket. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp framför mediabänken samt matplats vid köksdelen. Från vardagsrummet når ni bostadens mycket trevliga och stora uteplats. Köket är stilrent och går i vitt med komplett maskinell utrustning bestående av diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, spishäll med fläktkåpa ovan i rostfritt samt kyl/frys i vitt. Stort och modernt badrum med tidlösa materialval och färger, här erbjuds behaglig golvvärme, dusch med vikbara glasdörrar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk samt väggfast skåp ovan, handfat med kommod med spegelskåp ovan. Ett luftigt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord och en walk-in closet som rymmer samtliga årets plagg. Inbjudande ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Bra kommunikationsmöjligheter med buss 540 som ansluter till både Ulriksdals pendeltågsstation (ca. 10-15 min promenad) samt Hallonbergens tunnelbanestation. Buss 505 som går till Solna centrum via Mall of Scandinavia och Arenastaden. Från Solna Centrum kan ni ta er vidare med bland annat tunnelbanan, pendeltåg, tvärbanan samt flertalet busslinjer.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Precis utanför bostaden finns Ica. När hela området står klart om ett par år kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Promenadavstånd till Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Välkomna till visning!

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

48 kvm

Avgift:

2 764 kr

Slutbud:

2 795 000 kr (58 229 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter