Norrbackagatan 14

Vasastan Birkastan / Stockholm kommun
2 800 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 27 kvm

Mysig och välplanerad pärla i ett av Stockholms trendigaste område!

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till denna vackra 1:5a med genomgående hög standard i 20-tals fastighet på populära Norrbackagatan i Birkastan. Här möts du av en välkomnande hall med goda avhängninsmöjligheter. Vidare når du det trivsamma rummet med, ljusa väggar, högt i tak, vacker fiskbensparkett och ett stort fönster med djupa fönsternischer som ger ett härligt ljus. Kokvrån är trivsam med tilltalande tegelvägg samt fönster mot Karlbergskanalen. Här finns god förvaring bakom vita skåpluckor, induktionshäll, ugn, kyl/frys samt en modern och rymlig bänkskiva. Sovalkoven är är praktisk inbyggd med god förvaring och har en hög mysfaktor. WC:n är praktiskt avgränsad från duschen i separata rum.

På Norrbackagatan bor ni endast ett kvarter från Rörstrandsgatans myllrande folkliv. Rörstrandsgatan kantas av välkända restauranger, caféer, bagerier och butiker. För den som önskar mer shopping finns Västermalmsgallerian en kort promenad bort, strax över St Eriksbron, en välkänd galleria som har allt från stora matvarubutiker till välkända kläd och inredningsbutiker.
Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längst med Brunnsviken i Hagaparken. Ett stenkast från bostaden ligger även välkända Vasaparken med mysiga caféer, lekpark samt minigolfbana.

I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt med närhet till caféer, restauranger och kommunikationer men samtidigt bo på en lugn gata nära vattnet.

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

27 kvm

Avgift:

1 695 kr

Slutbud:

2 800 000 kr (103 704 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter