Backsippsgatan 12

Gideonsberg / Västerås kommun
4 625 000 kr
  • 5 Rum
  • 124 kvm

Livskvalité utöver det vanliga. Välkommen att längta hem!

Vi har nöjet att presentera detta Intressanta Hus ritat av Anders Holmberg arkitekter där inget har lämnats åt slumpen. Söker Ni livskvalité utöver det vanliga är detta något för dig. På populära och barnvänliga kvarter finner ni denna slipade diamant som stod klar 2018. Här möts du av genomtänkta materialval, återhållna färger och tidlös design som skapar en boendestandard man sällan stöter på. Innanför ytterdörren slås du direkt av den kvalité som står i fokus med en öppen och social planlösning samt ett vilsamt lugn som man lyckats skapa med hjälp av naturens inslag i såväl golv, dörrar och tak. De magiska fönsterpartierna och det ljusgråa Tibroköket kontrasterar effektfullt mot det enstaviga trägolvet. Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form av genomgående vitvaror från Siemens, vattenburen golvvärme på hela entréplan, FTX-ventilationssystem samt genomtänkta el-dragningar.

Övre plan erbjuder hela tre till fyra sovrum med ytterligare ett allrum. Fantastiska fönsterpartier i två väderstreck samt genomgående enstavigt trägolv. Huset hjärta finner ni högst upp på takvåningen med en underbar och gedigen takterrass med sol från morgon till kväll.

Här bor ni i lugnt och barnvänligt område med utmärkta kommunikationer oavsett om du tar dig med gång, bil eller kommunaltrafik. Centrum och Mälaren når ni med cykelavstånd och enkel anslutning till E18 samt Erikslund shoppingcenter. Se gärna mer info på projektets hemsida: https://www.park9.se/

Hjärtligt välkomna på visning. Välkommen att längta hem!

Karam Kaiser - Mäklare Västerås

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

124 kvm

Tomtarea:

146 kvm

Slutbud:

4 625 000 kr (37 298 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter