Hammarby Allé 7, 10 tr

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
6 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 83 kvm

Accepterat pris

Accepterat pris. Någon gång, då & då dyker ett tillfälle upp som man måste ta. Detta är ett sådant tillfälle.

Varmt välkommen att besöka denna fantastiska lägenhet med alla de rätta attributen. Lägenheten är belägen på våning tio av tio och erbjuder milslång utsikt från lägenhetens alla fönster. Här kan du själv välja om du vill sitta ute på den stora terrassen med magisk utsikt över hela Hammarby Sjöstad eller om du vill sitta på den rymliga inglasade balkongen med kvällssol och utsikt över Årstaviken.

Lägenheten stod klar 2016 och materialvalen är moderna och tidlösa i alla rum. Köket och vardagsrummet är i delvis öppen planlösning vilket gör att sällskapsytorna är luftiga och lätta att möblera. Sovrummen ligger avsides och erbjuder generös plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Här bor du med ett fantastiskt läge där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. I området finns flera båtplatser. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området. På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark och Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri, italienska restaurangen Pane Fresco, populära Krubb för hamburgeälskaren eller varför inte gå till Hemma hos Kaj för ett festligt restaurangbesök vid kajen.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

4 469 kr

Slutbud:

6 500 000 kr (78 313 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter