Pilotgatan 21, 2tr

Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 61.5 kvm
Anmäl intresse

Toppskick, oslagbart läge, privat loftgång och balkong!

Lägenhet i absolut toppskick med fönster i motsatta vädersträck, en privat inglasad loftgång med kvällssol samt en härlig balkong med morgonsol. En total renovering har genomförts med nytt kök och badrum, nya lister, dörrar, golv, socklar samt en ny el-central med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Bostaden ligger bekvämt belägen nära tunnelbana, bussar, mataffärer och Nacka naturreservat. De 61,5 kvm är fördelade över ett öppet kök med exklusiva vitvaror, väl tilltaget vardagsrum, rymligt sovrum, stor klädkammare och ett stilrent badrum med golvvärme.

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött HSB-förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet, samlingslokal, bastu och garage.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, apotek, tandläkare och skomakare. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man Söder på 13 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer som trafikerar större delen av söderort, Farsta med sina hundratal butiker, Älvsjö, Tyresö, Huddinge mm. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig snabbt och smidigt till och från city.

Varmt välkomna!

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

61.5 kvm

Avgift:

4 273 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Pilotgatan 21, 2tr

HitCounter