Boplatsvägen 3

Sundbyberg Järvastaden / Sundbyberg kommun
2 100 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 34 kvm

Magisk 1,5:a i härliga Järvastaden, med närhet till alla nödvändigheter!

Beläget i den västra delen av Järvastaden finnes denna härliga 1,5:a! Ett boende att trivas i helt enkelt, med närhet till allt ifrån natur, närservice och flertalet kommunikationer för att ta dig över hela Stockholm. Lägenheten är ljus och erbjuder öppna sociala ytor samt en stor balkong. Att lägenheten även har en sovalkov gör att möjligheten finns att skärma av till din sovplats. Utöver det så finns det stora inbyggda garderober i direkt anslutning till sovalkoven. De stora fönsterpartierna ger generöst med ljus i hela lägenheten.

Direkt när du kommer in finns en hall och även ingången till toaletten som är i modern tappning, duschen är försedd med två glasdörrar, handfatet har inbyggd förvaring under och det finns även en kombi tvätt/tork maskin från Cylinda. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd micro, ugn och kyl/frysskåp allt i enhetlig och snygg design för att skapa en modern och funktionell känsla genom hela köket. I anslutning till köket så nås även balkongen och de generösa sällskapsytorna, båda med tillräckligt med utrymme för att rymma det nödvändigaste och det är bara fantasin som sätter gränser för vilken funktion och behov som ska uppfyllas. Ett välplanerat boende helt enkelt som bör upplevas!

Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Precis intill lägenheten har du Ursviks motionsgård med flera motionsspår i olika längd och flertalet är upplysta med elljusslinga. Även under vintern så erbjuds det längdskidspår för den hurtige. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön här finns det café, promenadstråk, stora grönområdet och under vintern så går det att åka skridskor på sjön. I Järvastaden finns även en ypperlig närbutik som är belägen precis där bussen släpper av dig och endast 5 minuter hem därifrån.

Kommunikationerna från Järvastaden är inte bara buss utan cirka 10 minuters promenad till T-banan vid Hallonbergen och närhet till Ulriksdals station (pendeltåg). Med bussarna tar du dig lätt till Mall of Scandinavia, Friends arena, Solna Station, universitetet samt Bergshamra. (Buss 540 och 505). Med bil så ligger Järvastaden placerad lätt åtkomst till E18 och ett stenkast ifrån E4. Förutom att du snabbt tar dig till de stora vägarna genom Stockholm så kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 375 kr

Slutbud:

2 100 000 kr (61 765 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter