Allmogevägen 16

Järfälla Jakobsberg / Järfälla kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 52 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 2:a i populära Brf Jakob!

*Hiss finns
* Stort förråd och klädkammare i lägenheten
*Källarförråd
*Tvättstuga i huset
*Garage och bastu för föreningens medlemmar

Välkommen till denna härliga 2:a mitt i centrala Jakobsberg med en minuts promenad till pendeln samt butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum.

I en fastighet med hiss och balkong mot innergården njuter du av lugn och solljus hela dagen. Stora fönsterpartier låter solens strålar dessutom flöda i hela lägenheten. Det stora vardagsrummet gör mängder av möbleringsalternativ möjliga och köket erbjuder en generös matplats. Den rymliga balkongen når du från vardagsrummet med plats för utemöbler. Sovrummet är stort och målad i en läcker petroleumblå ton och här finns plats för stor säng, garderober och annan enklare möblering. Rymlig klädkammaren med gott om förvaring. Badrummet är helkaklat och har ett badkar och en installerad tvättmaskin. Välkomnande hall med en häftig tapet, goda förvaringsmöjligheter i det rymliga förrådet. Samtliga rum har ekparkett.

Läget är perfekt med ett stenkast till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 20 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Välkomna på visning!

Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

3 063 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Allmogevägen 16 Järfälla Jakobsberg

HitCounter