Ymergatan 17C

Fålhagen / Uppsala kommun
1 825 000 kr
  • 1 Rum
  • 39.5 kvm

Unik bostad med charm i Fålhagen!

I attraktivt läge bland inbjudande kvarter på en av Uppsalas mest populära adresser saluförs nu denna charmiga 1:a om 39,5kvm!

Ymergatan 17C – en adress att trivas på. Här bor ni i lugna och trygga kvarter med gångavstånd till citykärnan och perrongen.

Här erbjuds ett rymligt kök med charmiga originaldetaljer och en trivsam matplats där ni tillsammans med nära och kära kan avnjuta goda måltider. Tack vare de höga fönstren som pryder kökets vägg, får rummet rikligt med ljus och känns mycket inbjudande. Ett stort allrum med fantastiskt ljusinsläpp och utgång till bostadens mysiga balkong med trätrall. I allrummet finner ni plats för både sällskapsytor och sovdel. Fräscht kaklat badrum utrustat med badkar, tvättställ, wc och spegelskåp.

Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva områden med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där du har all tänkbar service.

Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Här bor ni i en stabil och välskött förening med låg månadsavgift och belåningsgrad. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Till lägenheten hör ett förråd.

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

39.5 kvm

Avgift:

2 736 kr

Slutbud:

1 825 000 kr (46 203 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter