Skytteholmsvägen 5B

Skytteholm/Solna C / Solna kommun
3 550 000 kr
  • 3 Rum
  • 86 kvm

Väldisponerad 3:a med balkong i västerläge. Granne med Solna centrum!

Ett stenkast från Solna centrum med sitt generösa utbud av shopping och kommunikationer ligger denna trivsamma lägenhet i fint skick om 3 rum och kök. Lägenheten är belägen på andra våningen med balkong som nås både från vardagsrummet och sovrummet.

Planlösningen är väl avvägd med ett sällskapsvänligt vardagsrum och två sovrum som samtliga är rymliga till ytan. Bostaden har rikligt med ljusinsläpp ifrån två väderstreck som skänker ett överflödande av ljusinsläpp. Köket erbjuder goda arbetsytor och matplats, badrummet är stambytt med goda tvättmöjligheter.

Hiss finns i huset. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

Brf Ekstaven är en äkta förening som bildades 2002 och förvärvade fastigheten 2003. Föreningen består idag utav 59 lägenheter varav 3 stycken hyresrätter samt två lokaler. Föreningen har en gemensam tvättstuga i källarplan samt en uppskattad gård med grillmöjligheter. På baksidan av huset disponerar föreningen över 18 st p-platser som man kan hyra för 400kr/månaden, separat kö.

På Skytteholmsvägen 5B bor du med närhet till allt man kan önska. På endast ett par minuter når du Solna Centrum med tunnelbanans blå linje som tar dig till T-centralen på endast 9 minuter och till Kista på 8 minuter. Vid busstorget intill Solna Centrum ansluter flertalet busslinjer, idag trafikerar även tvärbanan sträckan Solna Centrum - Sickla.

Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Gymmet Member 24 ligger ett par minuters promenad från bostaden. Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På ca 15 minuters promenadavstånd når ni Arenastaden där nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkomna på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

86 kvm

Avgift:

4 486 kr

Slutbud:

3 550 000 kr (41 279 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter