Bergsunds Strand 36, 4 tr

Bergsunds Strand 36, 4 tr

Södermalm Hornstull / Stockholm kommun
 
  • 2 Rum
  • 46 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin tvåa i populär förening med utsikt mot Liljeholmsviken!

Välkommen till denna välplanerade och fina tvåa med bygglov för balkong på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum, charmigt kök med diskmaskin, ett sovrum med plats för dubbelsäng, en möblerbar hall samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bygglov för balkong finns från sovrummet. Lägenheten ligger i ett högt läge i fastigheten vilken i kombination med den trevliga utsikten mot Liljeholmsvikens glittrande vatten skapar en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring erbjuds i en stor garderob i hallen. Sammanfattningsvis är detta en av områdets mysigaste tvåor med genomtänkt planlösning, som tar tillvara på varje kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Välskött och stabil förening med flertalet bekvämligheter för sina boende så som relaxavdelning, garageplatser samt trevlig innergård.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inrednings- samt matbutiker och systembolag. Andra pärlor i området som inte bör missas är Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

46 kvm

Avgift:

2 193 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bergsunds Strand 36, 4 tr Södermalm Hornstull

HitCounter