Norra Agnegatan 32

Norra Agnegatan 32

Stockholm kommun
 
  • 2 Rum
  • 38 kvm
Anmäl intresse

Stilfullt renoverad tvåa i vacker sekelskiftesfastighet med låg avgift!

Välkommen till denna väldisponerade bostad med bevarad charm i vacker fastighet anno 1887. Bostaden erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett rymligt sovrum med platsbyggd garderobsvägg. Den generösa takhöjden i kombination med de stora fönstren ger bostaden en härlig rymd och gör att den känns större än de faktiska kvadratmeterna. Här bor du på ett av Kungsholmens bästa lägen, ett stenkast från Västermalmsgallerian och Kungsholms torg, med närhet till allt!

Brf Åkermannen 41 är en äkta förening som består av 29 lägenheter varav en är upplåten med hyresrätt samt 3 hyreslokaler. Den vackra och välbevarade fastigheten byggdes 1887. Föreningen har god ekonomi och låg avgift. Inga stora kommande renoveringar. Föreningen har gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelförråd samt ett gårdshus som används som förråd.

Här bor du på attraktiv adress på centrala Kungsholmen med närhet till alla bekvämligheter. Belägen på en lugn återvändsgata och i närheten finner ni restauranger, butiker och service runt knuten och Kronobergsparkens lummiga grönska ligger endast ett stenkast bort. Här finns gott om kommunikationer som tar dig till T- Centralen på endast ett par minuter. En kort promenad bort ligger Rålambshovsparken och dess vackra promenadstråk året runt.

Varmt välkomna på visning!

Emil Siönäs - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

1 440 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Norra Agnegatan 32

HitCounter